Hendriks Daktechniek

Bekwame vakspecialisten met liefde voor het vak!

Bel onze specialisten voor een vrijblijvend advies!

Neem contact met ons op

Zinkwerk

Bent u op zoek naar een manier om uw woning te laten schitteren en tegelijkertijd de levensduur ervan te verlengen? Zoek niet verder! Zinkwerk is de sleutel tot het verbeteren van de esthetiek en duurzaamheid van uw huis en bij Hendriks Daktechniek hebben we de expertise en toewijding, omdat waar te maken.

  • NAltijd beschikbaar voor spoedreparaties, ook ’s avonds en in het weekend;
  • NEerlijk en betrouwbaar, bij ons komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan;
  • NWe gebruiken de beste materialen voor uw dak.

Waarom zinkwerk?

Duurzaamheid: Zink is een van de meest duurzame materialen die beschikbaar zijn voor dakbedekking en gevelbekleding. Het heeft een levensduur die vele decennia kan beslaan zonder noemenswaardig onderhoud, wat u op de lange termijn geld bespaart.

Stijl en esthetiek: Zinkwerk voegt een vleugje elegantie en moderniteit toe aan uw woning. Of het nu gaat om dakgoten, regenpijpen, gevelbekleding of dakbedekking, zinkwerk zorgt voor een tijdloze uitstraling die de waarde van uw huis verhoogt.

Weerbestendigheid: Zink is bestand tegen extreme weersomstandigheden, van felle zonneschijn tot zware regenval en sneeuw. Het roest niet, corrodeert niet en blijft intact, zelfs in de zwaarste omstandigheden.

Milieuvriendelijkheid: Zink is een 100% recyclebaar materiaal, wat betekent dat het vriendelijk is voor het milieu. Het dringt de afvalberg terug en vermindert de ecologische voetafdruk.

Professionele service: Bij Hendriks Daktechniek zijn we trots op ons vakmanschap en onze jarenlange ervaring in zinkwerk. We zijn een echt familiebedrijf dat zich toelegt op het leveren van hoogwaardige service en klanttevredenheid.

Zinkwerk plaatsen aan uw woning

Of het nu gaat om het vervangen van verouderde dakgoten, het installeren van nieuwe zinken dakbedekking, of het toevoegen van zinken accenten aan uw gevel, Hendriks Daktechniek staat voor u klaar. We luisteren naar uw wensen en behoeften, en werken samen met u om een op maat gemaakt zinkwerkplan te creëren dat perfect bij uw woning past. 

Daarnaast beschikken we over de nieuwste technologieën en de meest geavanceerde technieken in de industrie om ervoor te zorgen dat uw zinkwerk niet alleen mooi is, maar ook bestand is tegen de tand des tijds. We begrijpen dat uw huis een belangrijke investering is, en daarom streven we ernaar om oplossingen te bieden die zowel esthetisch als functioneel zijn.

Hendriks Daktechniek voor uw zinkwerk

Wat maakt Hendriks Daktechniek de juiste keuze voor uw zinkwerkproject? We zijn een echt familiebedrijf en dat betekent dat we waarde hechten aan persoonlijke service en aandacht voor detail. Onze vakmensen zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardig vakmanschap en zorgen ervoor dat elk project tot in de puntjes wordt afgewerkt.

Zinkwerk