Spoedreparatie

24/7 bereikbkaar!

Neem contact met ons op

Spoed dakreparatie

Het kan ook u overkomen dat u bij een flinke storm of regenbui erachter komt dat uw dak lekt. En dat is altijd op een vervelend moment. Omdat u op dit soort momenten wel andere dingen aan uw hoofd heeft, hoeft u in zo’n geval alleen maar met Hendriks Daktechniek te bellen en dan zorgen wij met onze spoed dakreparatie service er in een korte tijd voordat alles in orde komt.

Dit houdt onze spoed dakreparatie in

Als u contact met ons opneemt laten wij u meteen weten wanneer u ons kunt verwachten, in veel gevallen staan we binnen een uur op uw dak. In de tussentijd is het beter als u niet zelf het dak op gaat, door de eventuele regen, wind en schade is dit levensgevaarlijk. Onze specialisten zijn zo snel mogelijk ter plaatse om er met hun ervaring en materialen voor te zorgen dat de beschadigingen aan uw dak professioneel worden verholpen.

U kunt in de tussentijd wel eventuele kostbare spullen in veiligheid brengen en meubels afdekken. Zo weet u zeker dat de schade van de daklekkage beperkt blijft.

Spoedreparaties

Het kan voorkomen dat tijdens de spoed dakreparatie blijkt dat er meer werk nodig is dan alleen een reparatie, zoals een (gedeeltelijke) dakrenovatie. Onze specialisten zorgen er in eerste instantie voor dat de lekkage verholpen wordt. Daarna laten we u weten of er meer nodig is om toekomstige schade te voorkomen.

Wij zullen nooit werkzaamheden uitvoeren zonder overleg. U weet altijd vooraf wat de spoed dakreparatie gaat kosten. Mocht er een eventuele dakrenovatie nodig zijn, dan brengen wij altijd een offerte uit. Zo kunt u rustig vergelijken met andere aanbieders en weet u waar u aan toe bent.

Kortom, bij een daklekkage kunt u altijd rekenen op onze spoed dakreparatie service. Wij staan voor u klaar om de lekkage snel en professioneel te verhelpen.

De beste partij voor uw dakonderhoud

Om deze redenen kiest u voor Hendriks Daktechniek:

  • NAltijd beschikbaar voor spoedreparaties, ook ’s avonds en in het weekend;
  • NEerlijk en betrouwbaar, bij ons komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan;
  • NWe gebruiken de beste materialen voor uw dak.