Daklekkage

Uw lekkage snel verholpen! 24/7 spoedservice.

Neem contact met ons op

Daklekkage

Met het onstuimige weer in Nederland kan het altijd gebeuren dat u opeens onverwacht met een daklekkage te maken heeft. U kunt in zo’n geval 24 uur per dag, 7 dagen per week Hendriks Daktechniek bellen. Wij komen dan zo snel mogelijk naar u toe om de lekkage te repareren.

Hierbij gaan we eerst na wat de oorzaak van de daklekkage is. Het kan zijn dat uw bitumen dakbedekking gescheurd is of dat u een paar losse dakpannen heeft. Wij voeren nooit werk uit zonder uw toestemming, wij komen eerst naar beneden om u te laten weten wat het probleem is en wat het gaat kosten om de lekkage te verhelpen.

  • NAltijd beschikbaar voor spoedreparaties, ook ’s avonds en in het weekend;
  • NEerlijk en betrouwbaar, bij ons komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan;
  • NWe gebruiken de beste materialen voor uw dak.

Wat te doen bij een kleine daklekkage?

Heeft u een vochtplek in uw plafond ontdekt? Dan heeft u last van een kleine daklekkage. In zo’n geval is het belangrijk dat u experts naar de bron van het probleem laat kijken, zo voorkomt u dat de lekkage bij een volgende storm of hoosbui serieuze problemen en waterschade veroorzaakt en er geen dakrenovatie nodig is.

Bij een inspectie is het dan mogelijk dat er ook andere schade wordt opgemerkt. Losse takken of steentjes hebben bijvoorbeeld voor barstjes in uw dakbedekking gezorgd. Ook dit kan op een bepaald moment voor een daklekkage zorgen. Met het dakonderhoud van Hendriks Daktechniek weet u zeker dat uw dak de Nederlandse weersomstandigheden aankan.

Daklekkages vallen niet altijd op

We merken het doorgaans pas als er een lekkage in ons dak zit als het echt goed misgaat. Er is dan een emmer nodig om het water op te vangen. De kans is alleen heel groot dat er al langer een kleinere lekkage zat. Het kan zijn dat het dan gaat om een vochtplek op een plaats die niet in het oog valt, of dat het isolatiemateriaal het vocht heeft opgevangen.

Hoe dan ook: een grotere lekkage ontstaat in de meeste gevallen niet in een enkel ogenblik. Er was al schade, maar die was eerder nog niet opgevallen. Om een serieuze daklekkage te voorkomen, is het daarom verstandig om een gratis dakinspectie bij ons aan te vragen. Wij kunnen dan zien of er op termijn kans op een lekkage is.

De beste partij voor uw dakonderhoud

Door onze jarenlange ervaring is geen 1 daklekkage ons te gek. Wij staan voor u klaar om deze vervelende, maar toch stressvolle situatie op te lossen. 

Daklekkage