Pannendaken

Reparatie of renovatie

Neem contact met ons op

Pannendak reparatie of renovatie

Na verloop van tijd gaan er dakpannen op uw dak kapot of worden ze poreus. Een ander teken dat uw dakpannen hun beste tijd hebben gehad, is als duidelijk is dat ze niet meer schoon te krijgen zijn. In zo’n geval is het de hoogste tijd om nieuwe dakpannen leggen te laten uitvoeren. Als poreuze dakpannen niet op tijd worden vervangen, kan dit leiden tot verschillende problemen met het dak, waaronder:

  • Daklekkages
  • Schimmelvorming
  • Beschadigde dakbedekking
  • Verminderde energie-efficiëntie

Het niet tijdig vervangen van poreuze dakpannen kan leiden tot aanzienlijke schade aan het dak en het gebouw. Het is daarom belangrijk om uw dakpannen regelmatig te laten inspecteren en, indien nodig, nieuwe dakpannen leggen te laten uitvoeren. Als de levensduur van uw dak nog niet is verstreken, is het voldoende om alleen de aangetaste dakpannen te vervangen.

Wanneer is het tijd om het volledige pannendak te vervangen?

Het is niet altijd genoeg om alleen de kapotte dakpannen voor nieuwe dakpannen te vervangen. Het is namelijk ook mogelijk dat het onderliggende dakbeschot in slechte staat is, of verrotting vertoont. U loopt dan kans dat u op den duur veel schade aan uw dak krijgt, daarom is het beter om dan het volledige dakbeschot te laten vervangen.

Bij een dakinspectie bekijken de specialisten van Hendriks Daktechniek of u alleen een paar nieuwe dakpannen nodig heeft, of dat het beter is om een dakrenovatie te laten uitvoeren.

Omdat wij onze betrouwbaarheid heel hoog in het vaandel hebben staan, maken we altijd foto’s van de beschadigde dakpannen en een eventueel aangetast dakbeschot. Zo heeft u een goed beeld van de staat van uw dak en weet u meteen zeker dat eventuele nieuwe dakpannen leggen ook echt nodig is.

Kies de beste partij voor uw pannendak reparatie of renovatie

Om deze redenen kiest u voor Hendriks Daktechniek:

  • NAltijd beschikbaar voor spoedreparaties, ook ’s avonds en in het weekend;
  • NEerlijk en betrouwbaar, bij ons komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan;
  • NWe gebruiken de beste materialen voor uw dak.