Over Ons

Maak kennis met Hendriks Daktechniek

Neem contact met ons op

Dakdekkers met liefde voor het vak

Als je maar een dak boven je hoofd hebt

Dit is een veelgehoorde uitdrukking en dat is niet voor niets. Een dak staat voor beschutting, warmte en veiligheid. Om al die redenen is een dak meer dan een constructie, het is een letterlijk en figuurlijk een bescherming van je woning, gezin en bezittingen.

Bij Hendriks Daktechniek werken dus niet zomaar dakdekkers, het zijn allemaal mensen die er graag voor zorgen dat uw woning een veilige, droge haven is. En dat zorgt ervoor dat wij heel veel liefde voor ons vak hebben!

 Ook als er spoed is kun je bij Hendriks Daktechniek terecht. Heb jij plots last van bijv. een lekkage? Dan doen wij er alles aan om zo snel mogelijk het probleem te verhelpen. 

hannes hendriks

Betrouwbaar dakonderhoud

Steentjes en takken die door de wind tegen uw dak waaien, duiven die een nest naast uw schoorsteen bouwen: het zorgt allemaal voor kleine beschadigingen. Met ons dakonderhoud weet u zeker dat de kleine gaatjes, scheurtjes en barstjes in uw dakbedekking geen lekkages op gaan leveren. Wij controleren de beschadigingen, herstellen de schade en gaan na in hoeverre uw dak last heeft van slijtage. Daarnaast reinigen we ook meteen uw dak, dakgoot en afvoer.

Omdat wij onze betrouwbaarheid heel hoog in het vaandel hebben staan, maken we altijd foto’s van de beschadigingen. Zo heeft u een goed beeld van de staat van uw dak en weet u meteen zeker dat het onderhoud ook echt nodig is.

De beste partij voor uw dakonderhoud

Om deze redenen kiest u voor Hendriks Daktechniek:

  • NAltijd beschikbaar voor spoedreparaties, ook ’s avonds en in het weekend;
  • NEerlijk en betrouwbaar, bij ons komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan;
  • NWe gebruiken de beste materialen voor uw dak.
hannes hendriks op dak