Dakrenovatie

Ook spoed mogelijk

Neem contact met ons op

Dakrenovatie door heel Nederland

We zien een dak normaal gesproken als iets vanzelfsprekends en denken er niet bij na. Een kozijn dat begint te schilferen of een loszittend deurtje van een keukenkastje valt nu eenmaal veel eerder op. Toch is het zo dat een dak ook regelmatig onderhoud nodig heeft. Of dat er zelfs een dakrenovatie nodig is om te voorkomen dat er lekkages ontstaan en verdere schade aan het gebouw te voorkomen.

Met een dakrenovatie van Hendriks Daktechniek zit u altijd goed. Uw dak kan dan weer jarenlang alle Nederlandse weersomstandigheden aan.

  • NAltijd beschikbaar voor spoedreparaties, ook ’s avonds en in het weekend;
  • NEerlijk en betrouwbaar, bij ons komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan;
  • NWe gebruiken de beste materialen voor uw dak.

Wanneer is er dakrenovatie nodig?

Een aantal signalen kunnen wijzen op problemen met uw dak. Bijvoorbeeld als u merkt dat er vochtplekken op uw plafond verschijnen, u daklekkage constateert of een dakgoot die altijd lekt. In veel gevallen wil dit zeggen dat uw dak schade op heeft gelopen en dat er een aardige kans is dat er over een tijdje een serieuze lekkage zal ontstaan.

Misschien is uw dakconstructie aangetast door vocht of is de bitumen dakbedekking versleten. Met een gratis dakinspectie bekijken onze specialisten wat de staat van uw dak is en of er inderdaad een dakrenovatie nodig is.

Dakrenovatie bij oudere huizen

Als u een ouder huis heeft, dan is het mogelijk dat er geen onderdak aanwezig is. Dit is een extra beschermlaag tussen het isolatiemateriaal en de dakbedekking en het zorgt ervoor dat de dakconstructie niet door de weersomstandigheden kan worden aangetast.

In zo’n geval is het raadzaam om een onderdak te laten plaatsen, dit verkleint de kans dat uw dakconstructie te veel aan de elementen wordt blootgesteld. Bovendien zorgt een onderdak er ook voor dat uw dakconstructie veel langer meegaat.

Als u interesse in een dakrenovatie of onderdak heeft, brengen we altijd een duidelijke offerte uit. U kunt deze dan rustig bekijken en eventueel met andere aanbieders vergelijken.

Dakrenovatie door Hendriks Daktechniek

Het renoveren van een dak is een complex proces dat alleen door ervaren vakmensen moet worden uitgevoerd. Bij Hendriks Daktechniek hebben we ruime ervaring met het renoveren van daken en het oplossen van problemen zoals lekkages. Daarnaast bieden wij ook dakreiniging.  Onze specialisten hebben de juiste kennis en vaardigheden om elk project tot een goed einde te brengen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten.

Dakrenovatie