Hendriks Daktechniek

Bekwame vakspecialisten met liefde voor het vak!

Bel onze specialisten voor een vrijblijvend advies!

Neem contact met ons op

Dakdekkers Westland

Hendriks Daktechniek is hét dakdekkersbedrijf voor Westland en omgeving. Wij gaan altijd een stapje verder en begrijpen als geen ander hoe ontzettend belangrijk het is om een betrouwbaar en veilig dak boven uw hoofd te hebben. Onze lokale specialisten hebben hart voor hun werk omdat het zijn van dakdekker ook hun passie is. Wij zullen er dan ook alles aan doen om uw dak zo snel mogelijk in perfecte staat te krijgen en aan al uw wensen te voldoen.

In veel verschillende soorten dakwerken zijn wij gespecialiseerd. U kunt hierbij denken aan dakinspectie, dakreiniging, dakonderhoud, dakreparaties, dakrenocatie, dakisolatie en uiteraard plaatsing. Daarnaast zit u bij ons ook helemaal goed voor diverse soorten dakbedekking voor zowel hellende als platte daken, voor zowel bestaande- als nieuwbouw in Westland en omgeving.

  • NAltijd beschikbaar voor spoedreparaties, ook ’s avonds en in het weekend;
  • NEerlijk en betrouwbaar, bij ons komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan;
  • NWe gebruiken de beste materialen voor uw dak.

Dakdekkers in Westland: alleen uitstekend getrainde dakspecialisten

Uw dak en huis verdienen alleen de allerbeste zorg. Wij behandelen het daarom alsof het ons eigen huis is. U kunt er bij Hendriks Daktechniek op rekenen dat wij vanaf het begin tot eind gericht zijn op alleen het allermooiste en beste resultaat. Of het nu gaat om simpel onderhoud van uw dak of meer geavanceerde opdrachten zoals het onderzoeken en oplossen van daklekkages. Onze dakdekkers in Westland en omgeving zien gevel- en daktechniek niet alleen als hun job, maar vooral als passie. Bent u onzeker over de huidige staat van uw dak? Onze specialisten staan in Westland en omgeving voor u klaar.

Dakreparatie bij lekkage? Wij bieden 24/7 spoedservice!

Een daklekkage is uiteraard ontzettend vervelend en verschijnt altijd op het moment dat u het niet gebruiken kunt. Maar eerlijk is eerlijk, wanneer komt een daklekkage uit? Nooit toch?!

Daarom bieden wij een 24/7 spoedservice aan. Wij doen er alles aan om uw bedrijf of woning zo snel mogelijk waterdicht te krijgen, door de week, in het weekend en ook in de avonduren! Op deze manier kunnen waterschade, stormschade en andere problemen bij snelle detectie en reparatie worden geminimaliseerd. Heeft u onze spoedservice nodig? Schroom dan niet om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Onze dakdekkers in Westland en omgeving helpen u graag zo spoedig mogelijk met een passende oplossing.

 Een dakdekkersbedrijf in Westland voor alle soorten dakwerken

Tussen gebouwen, huizen en daken zitten veel verschillen. Zo zijn er daken met zonnepanelen, hellende daken, platte daken, pannendaken, maar ook sedum daken. Er kunnen dan ook verschillende soorten dakbedekking worden gebruikt zoals bitumen, dakpannen, dakshingles en kunststof.

Dankzij de jarenlange ervaring en passie die onze dakdekkers in Westland hebben, kunnen wij u garanderen dat wij vele jaren ervaring met allerlei soorten dakbedekking hebben. Zo weten onze dakdekkers overal raad mee.

Wat kost een dakdekker in Westland?

De kosten die onze dakdekkers in Westland met zich meebrengen zijn van veel verschillende factoren afhankelijk. Zo moet u denken aan de gewerkte uren, maar ook de materialen die worden gebruikt. Geen klus is namelijk hetzelfde. Wij willen zo transparant mogelijk te werk gaan en daarom bieden wij u altijd eerst een gratis dakinspectie aan.

Middels een gratis dakinspectie zullen wij met u, het beste plan van aanpak doornemen. Aan de hand van deze dakinspectie en het opgestelde plan, zullen wij geheel vrijblijvend een offerte voor u opstellen. Uiteraard doen wij dit alles met u in samenspraak en houden wij uw wensen in acht.

Nu een dakdekker in Westland nodig? Bel en ontvang een gratis dakinspectie

Heeft u nu een dakdekker in Westland of omgeving nodig? Dan bent u bij ons Hendriks Daktechniek helemaal aan het goede adres. U kunt bij ons gratis en geheel vrijblijvend een dakinspectie en offerte aanvragen. Uiteraard zijn wij ook beschikbaar voor alle soorten advies op maat. Neem daarvoor nu contact met ons op!

Dakdekkers Westland